Συχνές Ερωτήσεις

Είναι τo kati4us tattoo αδιάβροχο;

Βεβαίως και είναι! Αν πρόκειται να μπείτε στη θάλασσα ή σε πισινά, αφήστε να περάσει μισή ώρα από την εφαρμογή του.

Φροντίστε να κρατήσετε τα λάδια και τα αντηλιακά μακριά από τα kati4us.

Τι πρέπει να προσέξω πριν την τοποθέτηση;

Η επιφάνεια που θα εφαρμόσθει πρέπει να είναι καθαρή, χωρίς κρέμες, λάδια η λοσιόν. Αν έχετε πριν χρησιμοποιήσει τέτοια προϊόντα, καθαρίστε με σαπούνι και νερό και σκουπίστε, ή με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με καθαρό οινόπνευμα, για να καθαρίσετε την περιοχή. Για 10 λεπτά μετά την τοποθέτηση μην τεντώσετε ή στρίψετε το δέρμα σας.

Με ποιον τρόπο αφαιρείται το kati4us;

Για να αφαιρέσετε το kati4us τατουάζ σας, απλά τρίψτε το δέρμα σας με baby oil η ελαιόλαδο για ένα λεπτό και στη συνέχεια τρίψτε απαλά. Επαναλάβετε όσες φορές χρειάζεται.

Που φοριέται το kati4us;

Το kati4us tattoo μπορεί να φορεθεί παντού - στα πόδια, στα χέρια, στην πλάτη, στο θώρακα, στο λαιμό, στο μέτωπο, ακόμα και στα νύχια! Και ... οπού αλλού σας αρέσει. Αφήστε τη φαντασίας σας ελεύθερη ... να δημιουργήσει!!!!!!!!

Φτιάξτε το δικό σας στυλ. Ακολουθείστε μας στο Facebook και στο Instagram. Δείτε νέες ιδέες και στείλτε μας τις δικές σας.

Είναι ασφαλή για το δέρμα;

Φυσικά! Τo kati4us tattoo είναι μη τοξικό και ασφαλές για να φορεθεί από όλους. Μην τα τοποθετείτε κοντά στα μάτια, ή αν είστε αλλεργικοί σε κόλλες. Απαγορεύεται η χρήση τους σε νήπια κάτω των 3 ετών και σε εγκύους. Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα χρησιμοποιήστε πριν τη χρήση τους το δωρεάν δείγμα (tester). Όλα τα kati4us είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Passed test: EN-71, FDA, TRA, ASTM, AZO, Phthalates 200584EC.

Πόσες μέρες διατηρούνται;

Τα kati4us tattoo μπορούν να διαρκέσουν εως και 6 ημέρες, ανάλογα με το πού τοποθετούνται και το πόσο καλά μπορείτε να τα φροντίσετε. Για την καλύτερη συντήρηση τους αποφύγετε σαπούνι με λάδι, αντηλιακά, λοσιόν ή έλαια κοντά ή και πάνω στο τατουάζ σας.

Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 26510 83183 // Kαθημερινά 8:00 με 15:00 και 18:00 με 21:00